måndag 17 oktober 2016

Måndag 17/10

I onsdags när vi var ute så delade vi in barnen i grupper om 2 & 2 och uppdraget var att spela ett naturbingo. De skulle välja en rad med fyra rutor och sedan hitta sakerna på bilderna i naturen. Det som var svårt att hitta var svamp och insekt.
Det var några killar hos oss i blå som började samla på skräp och fruktskal/skruttar på skolgården, detta har de sedan fortsatt att göra på förmiddagsrasten. Därför tänker vi spinna vidare på detta skräpsamlande nu på onsdag när vi är ute.

På vårt hösttema så pratade vi lite om varför flyttfåglarna flyttar. Denna vecka blir det lite om igelkotten som går i ide.

Vi har börjat prata om vad meningar är för något - att en mening består av flera ord. Detta kommer vi fortsätta med på olika sätt.

Nästa tisdag 25/10 går F-2A till Rottemossen i Trönninge. Mer info kommer på separat lapp.
Glöm inte att det är höstlov v 44.

Hälsningar Marie & Niklas

Tisdag 18/10 - måndag 24/10

Tisdag: 
Onsdag: Utedag; kläder efter väder, frukt/macka, kall/varm dricka
Torsdag: Idrott - ta med skor
Fredag: Musik och fri lek med gula
Måndag: 




Hej!

Nu har information gått ut om nya Trönninge skolan till berörda föräldrar. På skolans hemsida www.lindbergsskolan.varberg.se ligger ett bildspel från mötet som hölls den 12 oktober.

Vi vill påminna er som vill vara kvar på Lindberg skola att ni måste göra ett val att vara kvar hos oss. Blanketten finns här http://www.varberg.se/valavskola

Hälsningar personal på Lindbergs skola



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar