måndag 19 december 2016

Måndag 19/12

Idag har vi haft den sista "riktiga" skoldagen för denna terminen. Vad mycket roligt vi har gjort under hösten. Det har och är väldigt roligt att få arbeta med era barn. Det är en härlig grupp!
Vi hade besök av Olles mamma Charlotte idag och förutom att hon hälsade på så hade hon även med sig en julklapp till mig och Niklas. Tusen tack alla barn med familjer, vi blev jätteglada! Nu kan vi gå till Varbergs Stadshotell och äta en god brunch.












Förra veckan fick vi se och höra ett fint luciatåg i kyrkan. På eftermiddagen bjöd skolan på lussefika och så såg vi på "Evas Superkoll"om Lucia.
I torsdags var vi åter i kyrkan, där visade och berättade Malin om Jesu födelse. Barnen tyckte det var intressant och ville höra mer om Jesu liv.

Imorgon har vi pysseldag och går därför inte till biblioteket. Ta med utlästa böcker, så lämnar jag och Niklas tillbaka dom.

På onsdag slutar hela skolan kl 13:20. Det innebär fler bussar och samt att fler hämtar samtidigt. Om ni har tänkt hämta era barn direkt efter skolan, så möt gärna upp i hallen.

Vi ses igen onsdagen den 11/1 2017.

Vi önskar er alla en härlig jul och ett gott nytt år! Hoppas att ni alla får möjlighet till lite extra ledighet.

Tack för denna terminen!

GOD JUL
      &
GOTT NYTT ÅR!

/MARIE & NIKLAS


Tisdag: Julpyssel med gula F
Onsdag: Vi ser på en julshow i idrottssalen. Vi har lite jullovsmys på eftermiddagen.

Vi leker "Tomtekull"
Johanna har bokstavsjakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar