måndag 4 juni 2018

Måndag 4/6

Trots sol och värme så är det mycket som ska göras färdigt och tas med hem, även om vi helst vill vara hemma och äta glass och bada. Vissa lektioner har vi faktiskt varit ute och gjort, för under dagen blir det varmt i klassrummet.
Förra veckan pärlade vi bl a 100-band och barnen var mycket duktiga.

I fredags var det namninvigning på skolans restaurang - Matladan var namnet som fick flest röster, när vi röstade i våras. Sedan var det grillade hamburgare till lunch och morotskaka till efterrätt🍔Mums!
Titta gärna på kökets egna bilder på deras Instagramkonto; lindbergskok

Det har under sista tiden förekommit mycket konflikter runtomkring fotbollskort, pokémonkort m.m i flera klasser. Därför har alla pedagoger i F-3 och fritids kommit fram till att allt sånt här inte ska med till skolan.

Inför sommaren; kom och kolla i vårt kapprum efter kläder som saknar ägare och töm ert barns korg med extrakläder, regnkläder och stövlar. Under sommaren lämnas alla övergivna kläder till insamling.

Vi påminner om skolavslutningen nästa fredag 15/6. Vi samlas en kort stund i klassrummet kl:8:15 sedan får ni föräldrar och syskon gå i förväg ner till kyrkan och ta plats. Vi tågar sedan ner tillsammans i F-3. Efter avslutningen i kyrkan är det sommarlov!🌞💦
Behöver ert barn skolskjuts denna dag, meddela oss snarast.


Hälsningar Marie, Hillevi och Kicki

Tisdag 5/6 - måndag 11/6

Tisdag: 
Onsdag: SVERIGES NATIONALDAG
Torsdag: Tema
Fredag: Musik
Måndag: Utflykt; se separat utskick som kommer hem under veckan
             

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar