måndag 5 september 2016

Måndag 5/9

Då har vi kommit in i september månad och det är så härligt att det fortfarande är sommar väder!

Förra tisdagen var vi första gången på biblioteket. Vad roligt barnen tyckte det var. Det var flera som lånade 3-4 böcker.

I torsdags gjorde vi en liten motorikbana utanför idrottssalen på idrotten. Det var balans, hopp, spring, slalom och krypa under hinder. Alla kämpade på och var jätteduktiga. Även denna vecka är vi ute om vädret tillåter.

I fredags efter lunch var vi tillsammans med de gula F och vi sjöng och hade fri lek tillsammans. Det var uppskattat, så det tänker vi fortsätta med.

Idag har vi haft en ny bokstav: Aa.
När vi har bokstavsarbete så har vi en bokstavspåse som vi tittar i, där i finns saker som börjar på veckans bokstav. Vi försöker komma på ord som börjar på bokstaven och rita en bild till. Vi tittar på Livet i Bokstavslandet eller Bästa bokstaven m.m.

Tyvärr har redan några i F-3A haft magsjuka. Vi vill bara påminna om att vara hemma i minst 48 timmar efter sista kräkningen/diareén.

Vi har en hälsning från fritidspersonalen; ni som lämnar era barn tidigt 06:00-07:00 får gärna ha med en extra frukt eller macka. För det har visat sig att flera barn har blivit jättehungriga och ätit upp sin frukt före frukost och har sedan ingen frukt när det är rast.

Nästa  måndag 12/9 kl: 18:00 är det föräldramöte. Vi träffas i köket utanför F guls klassrum, vi kommer ha föräldramötet tillsammans. Vi hoppas många kan komma!

Hälsningar Marie & Niklas

Tisdag 6/9 - måndag 12/9

Tisdag: 
Onsdag: Ute på förmiddagen. Kläder efter väder, frukt/macka och vatten.
Torsdag: Idrott - inget ombyte behövs
Fredag: Musik
Måndag: Föräldramöte kl 18:00. Välkomna!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar