måndag 22 januari 2018

Måndag 22/1

Det var en spännande dag ute på Eneängen förra onsdagen. Vi letade spår i snön och hittade hund och kattspår och ett hål i snön, antagligen efter en mus. Sedan hittade Carolina spybollar efter en uggla som ätit en mus. I spybollen kunde vi se förutom muspäls även käken från musen. Spännande!
I skolan skrev vi sedan en kort mening; "Vi såg hund och kattspår". Barnen var jätteduktiga på att skriva av från tavlan i sina Årstidsböcker.

I fredags på musiken fick Niklas spelhjälp av Alexander. Alexander har precis börjat arbeta på fritids avd Eken. Vilket drag det blev med två på gitarr!

Denna vecka startar vi med utvecklingssamtalen och det verkar som om det fungerar bra med att boka samtalet på doodle.com. 
Glöm inte att även gå in på Unikum och svara på frågorna. 
Gå ut på Samtal, scrolla ner till rubriken "Förberedelser inför samtalet", där finns smiley gubbarna under "Min övriga utveckling". Lycka till!

Resten av vårterminen tänker vi gå till biblioteket och låna böcker varannan fredag. Vi går ojämna veckor. Alltså inget bibliotek denna vecka. 

Vi vill uppmärksamma er på att nu i förkylningstider har det förekommit Femte sjukan, vill ni veta mer så läs på 1177. 

Roligt att flera av er har möjlighet att följa med till Sjöaremossen. Ni som inte lämnat in lappen gör det senast onsdag, för sedan beställer skolan bussar.
Om någon behöver låna skridskor, så har Marie i stl 29, 31 och 32. Hör av er.

Hälsningar Marie, Hillevi och Kicki.


Tisdag 23/1 - måndag29/1

Tisdag: Bokstav Hh
Onsdag: Utedag; frukt och varm/kall dricka. Kicki är med oss hela dagen.
Torsdag: Tema
Fredag: Matematik; siffran 3
Måndag: Idrott. Inget bibliotek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar